Bijvoorbeeld, e-cigs in de categorie vapes zijn wegwerpproducten. Ze werken op batterijen en zijn voorgevuld met liquid in de smaken kokosnoot, aardbei, bosbes en vele andere.

E-sigaret & Vape Product

Veel mensen zijn in de war over wat voor soort elektronische sigaret (e-sigaret) ze moeten kopen. Welk type e-sigaret moeten ze kopen? E-sigaretten zijn er in verschillende modellen. Er zijn “disposables”, waarvan de batterij en de verstuiver door u op een sigaret worden geschroefd of gelijmd. Er zijn “mods”, die het idee van een sigaret overnemen. Je haalt de batterij eruit en schroeft de verstuiver erop. Er zijn ook grotere gewone e-sigaretten met LED-verlichting die veel gloeiende en kleurrijke kleuren afgeven. Deze kleinere modellen kunnen echt effectief zijn voor veel mensen die niet kunnen overstappen op een sigaret. Veel mensen vinden e-sigaretten echter te groot en te volumineus als ze ze in hun zak proberen mee te nemen. Veel andere mensen met kleine handen vinden de grote batterij-achtige mods en mods met veel LED’s te veel om vast te houden en te dragen. Veel mensen vinden ook dat ze na een tijdje roken niet meer van de geur of smaak van tabak houden. Het kan moeilijk zijn als je problemen hebt met het roken van sigaretten, maar er zijn enkele e-cig systemen die de rookervaring met tabak verbeteren. Een daarvan heet “vaping”, waarbij de spoelen worden gebruikt om dampen te inhaleren, wat veel soepeler is dan het roken van tabak.

Dit soort e-cigs staat bekend als vaping apparaten (Er kunnen ook andere namen zijn voor dit type e-cig):

Er zijn een aantal andere soorten e-sigaretten. Enkele van de andere veel voorkomende zijn:

In de loop der jaren zijn er ook veel nieuwe producten gemaakt door steeds meer bedrijven. Zo was er de “Vaporizer”, die gebruikers van vaporizers helpt om geld te besparen en niet jaarlijks grote opladers (zoals batterijen) te hoeven kopen. Er zijn ook mods met een langere levensduur en een garantie van 3 jaar. Er zijn ook token, fasta (niet-nicotine), en dieet mods.

brandysmoke.nl